Over Tec7

Wij vereenvoudigen constructie, onderhoud en reparatie 

Wie zijn we?

Ongeveer 20 jaar geleden introduceerde Novatech het product TEC7 op de Belgische markt. Een uniek product, want plots werden een pak andere kitten, lijmen en kokers perfect vervangbaar door één enkele polymeer. Dat betekende het begin van de weg naar succes, de weg die de firma TEC7 nog volop aan het ontdekken is.

 

Uit de originele TEC7 is een assortiment gegroeid van producten die dezelfde kenmerken delen. Voor elk toepassingsgebied gaan we op zoek naar de optimale samenstelling: een enkel product met veel zinvolle toepassingen. Met oog voorinnovatie, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Elk product streeft in zijn werkgebied naar de top qua kwaliteit.

 

 

Als een familiebedrijf besliste Novatech om zich te concentreren op technische producten van een hoge kwaliteit voor de professionele markt. Ons doel is, het werk van vakmensen te vereenvoudigen en hen bij te staan op een professionele manier. Daarom proberen we onze klanten een optimale service te verlenen, gekoppeld aan een steeds weer nieuwe lancering van unieke producten.

 

 

Innovatie

Onze onderzoeksafdeling is permanent bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, waarbij we heel sterk contact houden met vakmensen. De TEC7-producten komen vanuit vragen van professionals. Zo ontwikkelen we producten die échtoplossingen bieden.

Internationale groei

TEC7 is uitgegroeid tot een multinational. Op dit ogenblik zijn wij aanwezig in verschillende Europese, Afrikaanse en Aziatische landen. Wij willen onze klanten de middelen geven om hun cliënteel een optimale service te bieden met een hoogstaand kwalitatief product.

Heb je een vraag?

Bel ons of laat ons iets weten