Nieuws
13-09-2019

TEC7 lanceert Frans offensief

TEC7 is actief in 30 landen wereldwijd, met sterke marktposities in o.a. Scandinavië, Ierland en Italië. Onlangs lanceerde TEC7 ook een Frans filiaal.

TEC7 is een begrip is België. ‘Teccen’ is bijna synoniem voor iets héél stevig verlijmen. Maar het Olense familiebedrijf kent ook al jaren een succesvolle buitenlandse politiek. TEC7 is actief in 30 landen wereldwijd, met sterke marktposities in o.a. Scandinavië, Ierland en Italië. Onlangs lanceerde TEC7 ook een Frans filiaal.

“Frankrijk heeft een sterk gereguleerde markt voor bouwproducten, en de Fransen kiezen vaak voor een eigen technische aanpak.”, vertelt gedelegeerd bestuurder Bert Vissers. “We waren al verschillende jaren op kleine schaal actief, en hierdoor kunnen we een goede inschatting maken van de marktnoden. Dat geeft ons nu het volle vertrouwen en een duidelijke strategie om de Fransen te laten kennismaken met de TEC7-aanpak. Met Eqip France hebben we bovendien een sterke partner die ons in staat stelt om een breed vertakt professioneel distributiekanaal te bedienen.”

“Het voordeel van de TEC7-producten is dat je veel verschillende toepassingen kan doen met elk product. TEC7 plakt alles en overal. Dat is een groot voordeel in een land als Frankrijk, waar men de dingen nét ets anders aanpakt. Dat zien we bijvoorbeeld ook in Scandinavië. Onze veelzijdigheid en onberispelijke productkwaliteit zijn onze belangrijkste troeven. Elk TEC7-product is de topspeler in zijn klasse. Eens mensen daarvan overtuigd zijn, worden ze fan. Daarom steken we erg veel tijd en energie in opleiding van winkelpersoneel, eerder dan in een marketingcampagne.”

TEC7 vierde vorig jaar zijn 25ste verjaardag. De Belgische producent van lijmen en andere producten voor professionele bouw, onderhoud en herstelling onderscheidt zich vooral in het streven naar zeer hoge kwaliteit. Dat vertaalt zich in een relatief klein assortiment van een veertigtal professionele producten.

Nieuws & evenementen

Nieuws
17-04-2020
Veilig naar de bouwhandel met André en ROger

Goed nieuws! Weldra zal de bouwhandel weer open zijn.. Maar de mannen van doe-het-zelf Roger en André hebben toch nog enkele goede tips voor jullie!
Hou het veilig en vooral gezond!
 

Nieuws
09-04-2020
Tec7 Cleaners in de strijd tegen COVID-19

COVID-19 is een virus, dat o.a. verspreid wordt door speekseldruppels en handcontact.
Daarom is een doorgedreven hygiëne, samen met ‘social distancing’ van zeer groot belang in de strijd tegen deze bedreiging.

Nieuws
03-04-2020
Covid-19 update
Nieuws
23-10-2017
WIN EEN VOLKSWAGEN CRAFTER !

NEEM DEEL AAN ONZE TEC7 5+1 WEDSTRIJD EN MAAK KANS OP EEN VOLKSWAGEN CRAFTER TER WAARDE VAN 26.000 EURO!

 

De Wedstrijd is nu afgesloten