Nieuws
03-04-2020

Covid-19 update

Graag informeren wij u over de stand van zaken binnen Novatech International nv , betreffende onze Tec7 producten en diensten tijdens de Covid-19 maatregelen.

De maatregelen die door de Federale Overheid worden genomen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, hebben ook hun impact op de werking van Novatech International.
 
Als bedrijf nemen wij dan ook de nodige maatregelen om ten eerste de gezondheid van uw en onze werknemers te garanderen, maar ook om continuïteit van uw en ons bedrijf zoveel mogelijk te verzekeren. Wij zullen de status van dag tot dag opvolgen en u zo snel mogelijk informeren wanneer nodig.
 
Via deze communicatie willen wij u informeren over de genomen stappen binnen ons bedrijf:

  • Voorlopig voorzien wij geen problemen in de beschikbaarheid en levering van onze producten.
  • Onze medewerkers zullen de maatregelen die van toepassing zijn binnen uw en ons bedrijf om de verspreiding van het Corona virus in te dijken maximaal respecteren.  

 

Wij volgende de aanbevelingen van de overheid. Indien u vragen heeft, kan u zoals steeds terecht bij uw contactpersonen.
Jammer genoeg kunnen wij toch niet alles terug aan elkaar plakken. Dus draag zorg voor elkaar in de komende dagen en weken.
Met vriendelijke groeten,
Het Tec7 team

Nieuws & evenementen

Nieuws
17-04-2020
Veilig naar de bouwhandel met André en ROger

Goed nieuws! Weldra zal de bouwhandel weer open zijn.. Maar de mannen van doe-het-zelf Roger en André hebben toch nog enkele goede tips voor jullie!
Hou het veilig en vooral gezond!
 

Nieuws
09-04-2020
Tec7 Cleaners in de strijd tegen COVID-19

COVID-19 is een virus, dat o.a. verspreid wordt door speekseldruppels en handcontact.
Daarom is een doorgedreven hygiëne, samen met ‘social distancing’ van zeer groot belang in de strijd tegen deze bedreiging.

Nieuws
13-09-2019
TEC7 lanceert Frans offensief

TEC7 is actief in 30 landen wereldwijd, met sterke marktposities in o.a. Scandinavië, Ierland en Italië. Onlangs lanceerde TEC7 ook een Frans filiaal.

Nieuws
23-10-2017
WIN EEN VOLKSWAGEN CRAFTER !

NEEM DEEL AAN ONZE TEC7 5+1 WEDSTRIJD EN MAAK KANS OP EEN VOLKSWAGEN CRAFTER TER WAARDE VAN 26.000 EURO!

 

De Wedstrijd is nu afgesloten